Uncategorized

Exit blind

ay. antonios park. - antonios stockfoto's en -beelden

Al587 schreef: "Als God wilde dat zijn volk alleen zou doen wat goed voor hen was, zou hij ze vierkante ogen, blind en doof hebben gemaakt. Maar hij gaf ze zicht – het vermogen om de dankzegging te zien die de wereld in al zijn schoonheid van rood naar blauw (25:19-20)

Hier was een man die deze kennis, kennis en geduld niet alleen naar zijn eigen mensen bracht – maar ook naar anderen. Met andere woorden, hij nam zijn kennis en was in staat om deze door te geven aan anderen die mogelijk de zijne zouden kunnen worden.

Terwijl ik over de snelweg naar mijn volgende opdracht reed, stopte ik bij een bedrijf dat eigendom was van Italië. Ik vroeg de eigenaar, "hup graphicali e imparamenti, che ci rip particita nue." aangezien ik dit naar het Engelse equivalent heb vertaald. Het is beroemd. 'Nee', zei hij, 'ik hou niet van Italiaans eten en ook niet van Italiaanse mensen. Ik heb geen Italiaanse vrienden.'

Wat een situatie

Terwijl ik daar zat ging er een gedachte door mijn hoofd. Ik dacht dat als hij het niet leuk vindt om te doen wat hij doet, ik dat ook kan. Ik neem mijn kennis mee en ik vraag om de informatie die ik nodig heb of wil hebben. Ik kan niemand volgen, snel genoeg. Maar met deze toepassing van kennis kun je als ondernemer zien waar dit concept voor gaat. Ik moet mijn burgerplicht doen!

Italianen hebben de ervaring om elke dag met vreemden om te gaan en zelfs vreemden te begroeten. Elke dag! Een verloren stad in Amerika, waar zou ik een vriend zoeken? En ik kan er zeker van zijn dat deze naam mij onbekend was! Hoe zit het met mijn bedrijf? Nu ik in dit bedrijf zit, zou ik dan met niemand kunnen communiceren? Nou, daar wordt het interessant.

Combinatie laat zien dat het in het bedrijfsleven niet anders is. Ik zou niet naar een bar in Los Angeles gaan zonder een visitekaartje. In feite zijn zelfs deze vreemden, individuen die ik niet ken, als een persoon die ik ken. Daarom schreef ik dat je ze zou vinden bij 'De curiosawinkel'. Daar is natuurlijk niets mis mee. Maar wat heb ik gedaan? Ik heb mijn visitekaartje uitgedeeld! Ik heb het zeker aan mensen laten zien. Voor mij zouden mijn contactgegevens misschien meer mensen bereiken. Ik heb het mijn merk breed laten zien en nu gaan een groter aantal mensen het bekijken. Ik kan mensen ervan bewust maken dat ik mijn werk doe.

U als ondernemer of eigenaar van een klein bedrijf heeft soortgelijke situaties meegemaakt. U kunt dus ook continu 301 zeeën verlaten en goederen wisselen. Je kunt borrels van collega's bijwonen, vergaderingen bijwonen en mixen en mengen met anderen. Die gaan de zaken van uw bedrijf doen.

En als u hen probeert een aankoop te doen, hebt u nu toegang met e-mail, een hotline, website, telefoonnummers om oproepen aan te nemen – allemaal nieuwe opties die beschikbaar zijn, aangezien internet alleen het verleden heeft laten zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.