Voeding

Geroosterde Alexa Rolls

Worstenbroodjes Eindhoven

Brabantse worstenbroodjes worden gemaakt van varkensvlees, kalfsvlees, wortelen, kool, gierst, boerenkool, koolraap, broccoli en prei. Ons basis brabants worstenbroodje wordt gemaakt van Brabants worstenvlees. Het vlees wordt gekruid met peper, venkelzaad, peperkorrels en zout. Vervolgens nemen we verschillende gekleurde ingrediënten en voegen die toe in het brooddeeg, zoals groene pepers, rode pepers, paprika en paprika. Zodra het deeg is gemaakt, doen we er laagjes groenten in, zoals paprika wortelen, champignons en uien. Bovendien gebruiken we eiwitten om een gelijkmatige goudbruine kleur te geven.

Wij bieden Brabantse worstenbroodjes aan in verschillende smaken. U kunt er krijgen die zoet, kruidig, bitter, en zelfs bitter zijn. Zure room, ui, boter, mosterd en marmite worden aan het mengsel toegevoegd. Daarna worden de worsten gebakken in olie en geserveerd met roerei. Sommige worstenbroodjes worden geserveerd met frietjes. Andere worden geserveerd met knapperig brood en koffie. Hiermee hebben de kassières de band tussen de klant en de producten verbroken. Beef dripping Chef-koks voegen een beetje motorolie toe bij het bakken van het vlees. Hierdoor wordt het vlees krokant. Rundervet wordt commercieel gebruikt in andere vleesgerechten, zoals kebab. Zodra het vlees is gekruid met een beetje bakvet, wordt het in een pan gebakken.Vlees en vis Kruiden en specerijen zoals salie, verse peper, peterselie, knoflook, uien en selderij worden aan de marinade van rundvlees en vis toegevoegd voor een groter effect. Geroosterd lam Lamsvlees is niet alleen een smakelijk gerecht, maar ook een heel gezond gerecht omdat het een heel stuk vlees is. Dit maakt het een zeer gezonde optie voor een uitje. De natuurlijke voedingsvezels van het vlees zorgen ervoor dat het meer aan de voedingsbehoeften van het lichaam voldoet. De eiwitbalans van de maaltijd wordt gehandhaafd door de rijkdom aan plantaardige eiwitten.

Lees meer

Gehaktballen

Ballenkoning

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *